Opvarmning og tilberedning

Nedenfor kan du se, hvordan du skal indstille din ovn, så dit måltid bliver tilberedt på den allerbedste måde.

Din mad smager allerbedst, når den er tilberedt rigtigt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få den bedste smag frem i den mad, vi har leveret til dig.

Tilberedning

Du får det bedste resultat, hvis du varmer din mad op i den emballage, den bliver leveret i, men vi anbefaler, at du anretter den på en tallerken, når den er varmet op. Maden smager af en eller anden grund meget bedre, når den ligger velanrettet på en tallerken. Inden du sætter din mad i ovnen, skal du lige huske at prikke nogle huller i folien med en gaffel. Husk at lade folien blive på, mens du varmer maden op. 

Dine forretter/desserter skal ikke varmes lige så længe som hovedretterne.

 

Ovne

Almindelig ovn

  • Prik hul i folien med en gaffel eller lignende.
  • Ovnen forvarmes til 120 grader.
  • Stil bakken ind i den forvarmede ovn.
  • Varm maden i ca. 35 minutter.

Varmluftsovn

  • Prik hul i folien med en gaffel eller lignende.
  • Ovnen forvarmes til 120 grader.
  • Stil bakken i den forvarmede ovn.
  • Varm maden i ca. 25 minutter.

Mikrobølgeovn

  • Prik hul på folien med en gaffel eller lignende.
  • Stil bakken i mikrobølgeovnen.
  • Varm maden på max effekt (800w ovn) i 3-5 minutter.
  • Lad maden hvile i 1 minut, inden du spiser den – den kan godt være meget varm.

Husk

  • Vores mad så vidt muligt er tilberedt af danske råvarer.
  • Vores mad altid er hjemmelavet.
  • Vi serverer traditionelle danske retter med et strejf af årstidens tendenser.
  • Vi tilbyder retter til dig, der er småtspisende, eller har andre specielle behov.
  • Vi holder skarpt øje med vores producenter og leverandører, så du altid er sikker på at få mad af den højeste kvalitet.

Vi ved, at godt selskab betyder meget for din appetit, men hvis det ikke er muligt, kan et veldækket bord også skabe hygge om dig og dit måltid. 

Sidst opdateret 09. december 2015